VadeVi
Codorníu Raventós s’acosta als més joves amb una sangria i un vi d’agulla Bach

!--akiadsense-->

La línia Bach es rejuveneix amb el “Life is grape” i “Let it Frizz”, Es tracte d’una sangria i un vi d’agulla de baixa graduació, que pretenen que es converteixin en els protagonistes de l’estiu.

Life is grape és la primera sangria de Bach. Elaborada amb ull de llebre, essència natural de taronja i un toc de canyella, cadamom i nou moscada, aquesta sagria s’ha fer per acompanyar àpats típics de l’estiu com un plat de marisc, tapes, arrossos o fins i tot pasta a la marinera. D’altra banda també es proposa com a aperitiu afegint-hi gel i trossos de fruita.

!--akiadsense-->

Let it frizz, és el primer vi d’agulla de Bach i de nou s’ha pensat per seduir als més joves. De baixa graduació alcohòlica i amb bombolla fina, té notes afruitades, un paladar suau i un final dolç. I s’ha pensat també per aperitius i àpats lleugers.

Sobre Bach

La història de Bach es remunta a l’any 1915 però no va ser fins a l’Exposició Universal de Barcelona l’any 1929 quan van apareixen les primeres ampolles. L’any 1975 va passar a formar part del grup de cellers de la família Raventós. Ha passat molt de temps des d’aleshores i avui té la marca de vi blanc amb DO més venuda de tot l’Estat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa