La nova seu central de Raventós Codorníu torna a Sant Sadurní
La nova seu central de Raventós Codorníu torna a Sant Sadurní | Codorníu

!--akiadsense-->

Raventós Codorniu estrena seu corporativa a Sant Sadurní d’Anoia. Aquesta mateixa setmana prop de 130 treballadors del grup s’han traslladat des de les oficines d’Esplugues a la Casa Vella, la masia original de 1551 i origen literal del celler centenari. I és que s’ha triat i rehabilitat la primera llar de la família Codorniu, situada en un entorn declarat Patrimoni Històric-Artístic Nacional des de 1976, perquè siguin les noves oficines centrals.

Ramon Raventós, actual director general de Raventós Codorniu, afirma que “creiem fermament que situar les oficines centrals en el nostre origen és identitari i coherent amb el nostre ofici” i afegeix “aquesta aposta pel territori ens permetrà concentrar a Sant Sadurní d’Anoia la major part de la nostra activitat socioeconòmica, estem molt orgullosos de poder contribuir a dinamitzar El Penedès, millorar la productivitat local i tornar als nostres orígens “.

En el projecte arquitectònic de la nova seu corporativa, la sostenibilitat ha estat la prioritat. L’entorn, la seguretat, el confort ambiental i la preservació dels espais històrics han estat els pilars de la remodelació. La companyia ha invertit prop d’1 milió d’euros en la rehabilitació de l’espai. S’ha dut a terme un estudi de recuperació d’espais i elements arquitectònics singulars de les estàncies de l’antiga masia i de preservació integral de la façana. S’ha prioritzat l’ús de materials naturals com el guix, el vidre, la ceràmica, la fusta i el ferro.

El nou recinte de treball compta amb zones àmplies, sistemes d’eficiència energètica d’última generació, espais per treballar a l’exterior, àrees de convivència, benestar i promoció d’una vida activa i saludable com una zona de fitness, biblioteca, cinema, sales de tast, entre altres propostes.

Pel que fa a la conciliació laboral i familiar, Codorníua aprofita per oferir horari laboral flexible d’entrada i sortida i la possibilitat de fer ‘Home Office’ setmanalment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa