Codorníu i Freixenet al Top 10 d’«Effervescents du Monde»

El concurs, que va tenir lloc els 19 i 20 de novembre a Dijon, és una de les competicions més importants del món on es distingeixen els millors vins escumosos

Medalles del concurs. Foto: effervescents-du-monde.com

El dotzè Concurs Internacional dels millors vins escumosos “Effervescents du Monde” ha publicat el palmarès de 2014 i la classificació dels millors 10 escumosos, els “Top 10”, entre els quals han destacat dues referències d’escumosos catalans. Han obtingut aquest màxim reconeixement el Cava Anna Codorniu Blanc de Blancs Reserva Brut i el Cava Freixenet Casa Sala – Cuvée de Prestige Brut Nature 2006.

En aquesta ocasió, el Concurs ha comptat amb la participació de vins de 24 països i s’han lliurat un total de 202 medalles (35 Or, 167 Plata). Durant les jornades del 19 al 20 de novembre al Liceu Le Castel de Dijon, més de 100 experts internacionals van avaluar un total de 606 mostres.

Pel que fa al còmput general de guardons, els cellers catalans s’han endut les medalles pels següents escumosos:

Or:

– Cava Freixenet Casa Sala – Cuvée de Prestige Brut Nature 2006

– Cava Anna Codorníu Blanc de Blancs Reserva Brut

– Cava Freixenet Elyssia Gran Cuvée Brut

Plata:

– Freixenet Mia Delicate & Sweet Moscato – Rosat

– Mas Bertran Argila Brut Nature Reserva 2010

– Cava Jaume Codorniu Gran Reserva Brut 2008

– Cava Raimat Chardonnay Brut

– Cava Freixenet Elyssia Pinot Noir Brut

– Cava Gran Barón Brut de Masia Vallformosa

– Cava Freixenet Vintage Reserva Brut Nature 2011

– Cava Gran Codorniu Xarel.lo – Finca la Nansa Gran Reserva Brut 2007

– Cava Gran Codorniu Pinot Noir – Finca El Coster Gran Reserva Brut 2007

– Cava Mistinguett Brut de Masia Vallformosa

– Cava Pere Ventura Tresor Brut Rosé

Nou comentari