Les caves Codorníu van ser construïdes per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch. Foto: M. Rosa Farré ">

Any de renovació al consell d’administració d’Unideco, la matriu del Grup Codorníu, seguint la tradició de canvis que es produeixen cada cinc anys en el màxim òrgan de decisió del grup de vins i caves de la família Raventós.

En aquesta ocasió, segons informa el diari econòmic Expansión, s’ha designat a sis nous consellers -que substituiran a sis consellers ara sortints-, entre els quals per primera vegada s’ha incorporat, amb dret a vot, un professional extern no vinculat a la família. Es tracta de l’advocat Jaume Nadal Farreras, germà de l’exconseller de la Generalitat Joaquim Nadal i president del fabricant de taps de suro Francisco Oller. Nadal representarà a tots els accionistes exercint un rol semblant al de conseller independent.

Pel que fa a altres canvis, Mar Raventós Chalbaud ha estat reelegida presidenta del Grup, mentre que la seva germana Anna Teresa Raventós, ha deixat el consell i també la vicepresidència. De fet, arran d’aquesta sortida, la companyia ha decidit prescindir d’aquest càrrec.

Altres consellers que han deixat el seient al Grup són Manuel Vidal Pagès, Borja Raventós Saénz, Javier Raventós Irigoyen, Juan Pavia Garcés i Ramon Guardia. I, en substitució a aquestes persones, hi entren: Alberto de Carandini Raventós, Jaume Raventós, Xavier Pagès Font, Ricardo Matas Docampo i Ignacio Raventós Saénz-aquest últim és el germà de Ramon Raventós, que competeix amb Codorníu des dels cellers Parxet i Mont Ferrant-.

Amb Mar Raventós, també s’ha nomenat conseller d’Unideco a Jordi Raventós Artés, Sergi Terraza i Xavier Farré, president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Costers del Segre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa