Codorníu llança al mercat el seu primer vi no escumós de la història, Viñas de Anna amb DO Catalunya. Un monovarietal de chardonnay de les seves pròpies vinyes en homenatge a una de les seves icones: Anna de Codorniu.

Segons el celler, es tracta d’un vi elegant, fresc i amb una marcada personalitat femenina. Elaborat amb chardonnay procedent de diverses parcel·les pròpies, permet obtenir intacta l’expressió de la fruita.

D’aspecte brillant, des de Codorníu volen destacar les seves aromes de fruita blanca com la poma o el meló que deixen entreveure notes més cítriques amb un fons d’espècies dolces. I afegeixen que és fresc i voluminós en boca, amb un final llarg i agradable, pel que consideren que Viñas de Anna és un bon complement per plats de carn blanca, peixos, mariscs, arrossos i pastes.

El vi ha sortit al mercat en dues versions. Una per la distribució general i una altra amb un cupatge diferent amb matisos distintius per hostaleria i restauració.

Per Javier Pagès, director general del Grup Codorníu, “aquest llançament és un pas més en l’objectiu estratègic del grup de donar als consumidors nous productes per diferents moments”. Ara mateix el negoci del vi representa el 43% de la facturació total de l’empresa.

Viñas de Anna ja ha rebut un reconeixement internacional. Aquest mes de març ha obtingut una Medalla de Plata al certament Mundus Vini 2015.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa