VadeVi
La marca col.lectiva Vinya Celler Masia estrena nova pàgina web
Vinya Celler Masia

!--akiadsense-->

La marca col·lectiva Vinya Celler Masia estrena web amb la voluntat de reivindicar el paper del pagès que elabora el seu vi a partir de vinyes pròpies. La marca aglutina cellers de tot l’àmbit català compromesos amb el territori, la seva vertebració i la tradició; amb les bones pràctiques, l’ecologia i la sostenibilitat; amb la qualitat del raïm per obtenir el millor vi; i amb la responsabilitat social, per garantir la continuïtat de l’activitat a partir d’un preu digne del raïm.

La nova web de Vinya Celler Masia és un espai d’informació tant per als cellers que en formen part (hi ha una part de comunicació interna) com per a la resta de cellers o consumidors que puguin estar interessats en les novetats del sector vitivinícola català i la filosofia dels seus cellers.

Aquesta nova web és el primer pas de la marca per renovar la imatge que ofereix a la xarxa, ja que la voluntat dels cellers que en formen part és sumar esforços per convertir Vinya Celler Masia en una marca associada a la qualitat i el respecte per la tradició vitivinícola com a part de l’activitat del sector primari. El respecte per la terra, la tradició i la relació amb el clima i el sòl són la base de la producció vitivinícola vinculada a cada una de les zones vinícoles del país, i els cellers que elaboren els vins a partir de les seves vinyes són la màxima expressió d’aquesta relació.

Trobareu Vinya Celler Masia a www.vinyacellermasia.net

I a les xarxes Facebook (@VinyaCellerMasia), i Twitter (@VinyaCellerM).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa