VadeVi
Colet llança un vi “Màgic” contra el càncer infantil
  • CA
Màgic, del celler Colet
Collage de l’ampolla de l’escumós Màgic

“Recordo perfectament aquell 24 de novembre del 2015 quan vam rebre la terrible notícia que al meu fill gran li havien detectat Leucèmia. Quan et donen una notícia com aquesta t’envaeix una gran sensació de por, perquè de cop aterres en un món totalment desconegut amb només un full en blanc a les mans. Aquesta sensació però, va canviar quan vam començar el tractament a l’Hospital de Sant Joan de Déu a Barcelona. De fet, allà surt la paraula Màgic. El fet de sentir-te recolzat, acollit i sentir que tot és una mica més fàcil, no té preu”.

Aquestes són les sentides paraules d’un pare que, a partir de la pròpia vivència personal, ha decidit posar els màxims esforços en la investigació del càncer infantil. Així, el seu vi “Màgic”, nascut d’uns ceps del 1.942 que ja no existeixen -la vinya s’ha arrencat-, i del qual se n’ha embotellat prop de 1.500 ampolles, destinarà el 100% de la seva venda a la feina que precisament fan en la lluita contra aquesta malaltia des de l’Hospital Sant Joan de Déu. Màgic és un Clàssic Penedès molt exclusiu que s’ha embotellat després d’una llarga criança durant 129 mesos.

“Màgic” es presenta en un estoig individual personalitzat i té un preu d’uns 50 euros. Es poden comprar ampolles directament a la seva pàgina web coletmagic.cat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sergi Colet a desembre 06, 2017 | 07:18
    Sergi Colet desembre 06, 2017 | 07:18
    Moltes gracies per ajudar-nos a fer Màgia i donar-hi visibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa