VadeVi
Com es construeix i s’explica un relat de territori?
  • CA

Aquest divendres dia 8 de juliol tindrà lloc el tercer debat d’enguany del cicle Visions 5.1, organitzat per l’Associació La Conca 5.1 i l’Associació els Amics del Castell de Barberà de la Conca.

Es farà al Museu Comarcal de la Conca de Barberà de Montblanc a partir de les 19:30h. Sota el títol “Com construïm i expliquem un relat de territori”, es proposa analitzar els elements que es tenen en compte per elaborar un discurs de territori, principalment en l’àmbit turístic, i com es comunica.

Segons els organitzadors de la jornada, aquesta tasca vinculada a la promoció es fa sovint sense tenir en compte aquest territori i les seves necessitats. Per això, diuen, el discurs fet des del territori ha de ser l’element central de les polítiques de desenvolupament de la comarca. Com ens veuen, però molt més important és el “com ens veiem i com volem que en vegin” que esdevenen els elements centrals de reflexió.

La jornada comptarà amb la participació de Patrick Torrent, director executiu de l’Agencia Catalana de Turisme; Bel Olid, escriptora i presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana; Xavier Brichs, periodista i director del programa de TV3 Catalunya Experience; Carlota Moragas, periodista i doctora en comunicació política i Joaquim Queralt, tècnic de turisme de l’Ajuntament de Montblanc.

Aquest és el debat que tanca la tercera edició del cicle Visions 5.1 després dels dos debats celebrats a L’Espluga de Francolí i Pira. Aquests debats es poden visionar a través d’aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa