Els Premis Vinari 2018 engeguen la sisena edició amb novetats. D’entrada, canvien la imatge i presenten un logotip renovat al voltant de l’icona original i representativa dels Premis que és aquesta “v” en forma de copa de vi. A més a més, les inscripcions obren unes setmanes abans del que és habitual perquè els tastos preliminars també s’avancen; a més, les jornades d’avaluació de tots els vins presentats canvien d’ubicació, i enguany se’n van de Barcelona per instal·lar-se a Vilafranca del Penedès.

El concurs obre portes aquest dijous 1 de febrer i acceptarà inscripcions de vins tranquils o escumosos fins a finals del mes de març; l’abril es dedicarà a la confirmació i classificació de les mostres i s’activaran tots els preparatius necessaris per l’organització dels tastos de la fase preliminar, on es posa nota a tots els vins que participen a certamen i que s’avaluen de forma totalment anònima -els tastos són a cegues. Les sessions de tast es faran durant la setmana del 21 al 25 de maig a la seu de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).

D’altra banda, hi ha altres aspectes del concurs que no canvien respecte a edicions anteriors. El Celler de Rubí repeteix com a seu del tast final, en la jornada on es decideixen els pòdiums del certamen, i la gala de lliurament de Premis se celebrarà a l’Auditori de Vilafranca, com s’ha fet en les cinc primeres ocasions. La data prevista per a donar a conèixer els vins guanyadors de l’any és divendres 5 d’octubre del 2018.

Les inscripcions als Premis Vinari 2018 es poden formalitzar a través del lloc web del concurs, des de l’apartat d’inscripcions. Les bases de participació també es poden consultar seguint aquest enllaç.

Més informació o consultes: vinari@vadevi.cat o al telèfon 636 624 477.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa