VadeVi
Comença la Verema del Cava amb trenta propostes enoturístiques
  • CA

Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep s’agrupen durant l’època de verema per oferir una trentena de propostes, aptes per a tots els públics, tant de dia com ja entrat el capvespre.

El projecte, promogut per l’Institut del Cava, fomenta l’enoturisme en una època tan assenyalada per a la comarca del Penedès, i ho fa amb propostes suggerents que busquen satisfer tots els gustos.

Els divendres, dissabtes i diumenges del 26 d’agost al 17 de setembre, la primera edició de La Verema del Cava arribarà a tota la comarca.

L’oferta enoturística engloba un ampli ventall d’experiències lúdiques: concerts de música en directe amb foodtrucks“>, tallers d’aromes, esmorzars de pagès, passeigs amb llanternes sota la lluna d’estiu, sopars entre vinyes, projeccions de cinema, lectures de contes per adults, gimcanes que acaben amb un brunch entre vinyes, viatges amb carruatges i cavalls per entendre com era la verema dels nostres avis o passeigs per les barraques centenàries de pedra seca. Per a públic familiar, però també per a parelles i grups d’amics, La Verema del Cava mostra que l’oferta enoturística es pot adaptar als diferents perfils de públics.

Per enriquir aquestes activitats, els visitants podran complementar el dia amb un maridatge gastronòmic de nivell: els Menús de La Verema del Cava.

Deu restaurants ubicats al Penedès han preparat una oferta específica per a ser maridada amb els caves dels cellers participants. Els restaurants adscrits són: El Mirador de les Caves, El Cigró d’Or, La Cava d’en Sergi, Cal Blay Vinticinc, Cal Ticus, Casa Joan, Taps de suro, Sol i Vi, Fonda Neus i Ca la Katy.

Més informació i reserva d’entrades a www.laveremadelcava.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa