VadeVi
Una companyia irlandesa de whisky retira un acudit on fa befa d’Oriol Junqueras
  • CA

La companyia irlandesa de whisky Jameson ha retirat i demanat disculpes per la publicació d’un post a Twitter on feia befa de l’Oriol Junqueras.

!–akiadsense–>

El post, publicat al seu compte espanyol, deia així: “Antes de nada, no, el de la foto no es Oriol Junqueras“. I afegia: “Salvado este escollo, ¿me podéis resolver la duda de cuánto tardáis en elegir una película? ¿Algún truquillo para tardar menos?”.

El tuit que la companyia irlandesa ha eliminat

Les respostes a la xarxa no s’han fet esperar en contra d’un contingut que consideren ofensiu contra el polític català, i fins i tot cridant a fer boicot a la marca de licors. No han faltat els agraïments per una reacció ràpida i fins i tot, una reivindicació en favor dels catalans: “Gràcies a la pressió de tots nosaltres publiquen també les disculpes en català al compte INTERNACIONAL“, diu l’usuari @q_u_i_m_. I afegeix: “El poble català és fort, com a poble i com a consumidor“.

Sigui com sigui, Jameson ha eliminat el tuit i ha compartit diversos posts en els quals demana perdó per un “tuit desagradable publicat per un dels nostres comptes“, que “mai hauria d’haver estat publicat“, segons es pot llegir al seu perfil a tall de disculpa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa