VadeVi
Com comprar vi català en època de confinament
Vi online
El vi es un producte essencial i es pot comprar online tot i el confinament | Pixabay

!--akiadsense-->

Supermercats i botigues estan oberts i ofereixen vi català, però no tots els cellers tenen accés a aquest canal de distribució i és per això que la venda online s’ha convertit en una alternativa. No compensarà, ni de bon tros, les pèrdues provocades pel tancament de bars i restaurants però permet a productors i elaboradors mantenir un certs ingressos enmig d’una forta crisi econòmica.

Les grans plataformes de venda online continuen la seva activitat. És el cas de Vins i Licors Grau, Wineissocial, VilaViniteca o Wine Palace que han vist com en els darrers temps han incrementat les seves vendes.

Però també han aparegut altres propostes per accedir a una ampolla de vi català a través dels mateixos cellers. Per fer front a aquesta crisi i per garantir-ne la seva remuntada, tothom coincideix en la necessitat de donar suport al producte local és per això que les denominacions d’origen catalanes, a través de les seves xarxes estan difonent quins són els cellers que ofereixen aquesta possibilitats.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la regidoria de comerç, ha impulsat un directori de botigues obertes a la ciutat. Seguint aquest enllaç es pot filtrar per producte quins són els comerços que mantenen la seva activitat i els formats de lliurament.

Unió de Pagesos, de la seva banda, ha obert un web Pagesia a Casa amb una filosofia similar a la de l’Ajuntament de Barcelona però de tot Catalunya. Així el sindicat ofereix la possibilitat de localitzar per comarca i també per producte, els cellers que venen a distància i les formes de lliurament i pagament.

Específicament sobre vins, WineStyleTravel ha muntat en temps rècord, només 7 dies, una botiga online en la que ofereix vins catalans de cellers petits, que s’afegeix a propostes com les de Vinaralia o TotVi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa