Aquest divendres, la Casa de Cultura de Sant Hilari acull l’espectacle Sonsdivins. Es tracta d’una combinació entre música i vins, un maridatge elaborat a partir de l’experiència en el món del vi de Joan Jordan, i els coneixements musicals de Jesús Torrent i Clara Ribaltallada. En un ambient agradable i còmode, en que tant si els experts en vins com els que no ho són s’endisen en el món el maridatge, Joan Jordan incita una tertúlia entorn als vins que presenta. La guitarra de Jesús Torrent i l’acordió diatònic de Clara Ribaltallada, amanitzen l’ambient. En total és una hora i mitja de música i vins que, si hi ha feeling es pot allargar fins a dues hores, confessen els artistes.

“Es tracta de desmitificar el vi, de que el públic es diverteixi i s’ho passi bé”, explica Joan Jordan. Ell és l’encarregat d’explicar els cellers i els vins que es tasten però sense revelar el que trobaran en el vi.

L’agost de l’any passat van començar aquesta experiència i tot i que ja han fet força espectacles confessen que costa arrencar. Però malgrat les dificultats ja repeteixen pobles. Arbúcies, que l’any passat els va obrir les portes perquè duéssin a terme el primer Sonsdivins, els torna a convidar el proper divendres 17 de juliol. Torrent recorda que “l’any passat va ser tot un èxit, comptàvem amb una afluència màxima de 30 persones i vam acabar sent 70, 45 dels quals van tastar els vins”.

El grup recomana reservar plaça a la Casa de Cultura de Sant Hilari per l’espectacle d’aquest divendres i al Museu la Gabella dArbúcies. El preu de l’espectacle és de 15 euros a Sant Hilari i 10 a Arbúcies.


Els tres integrants del grup SonsdiVins FOTO: SONSDIVINS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa