VadeVi
Optimitzar la gestió a partir de coneixement i innovació
  • CA

Les empreses vitivíncoles tenen un projecte de negoci complexe, amb diverses àrees de coneixement i procesos molt diferenciats.

En altres tipologies de negoci, el fet de treballar a l’empresa al llarg de molts anys, pot capacitar a un treballador/a per desenvolupar cada vegada tasques més complexes i de més responsabilitat, fins arribar a la direcció. En aquesta tipololgia d’empresa, realitzar tasques amb presa de decisions estratègiques comporta la necessitat de conèixer tant les eines de gestió com l’àrea de producció.

Les oportunitats de les empreses per a conquerir espais de mercat passa per ser capaços de prendre decisions amb coneixement estratègic i per optimitzar la gestió des de la producció a l’organització empresarial en global, fet que requereix del coneixment global de l’empresa, a la vegada que s’incorpora la innovació en la pròpia acció del pla de negoci.

Per a realitzar aquest salt des de la millora de la gestió a la optimització, incorporant la innovació, es requeriex d’un coneixement en profunditat de totes les àrees que comporten l’empresa i el negoci vitivínola avui, l’objectiu és ser capaços de guanyar espai de mercat a la vegada que s’incorporen millores en la gestió de la pròpia organització.

La Wine Business School organitza un curs precisament per a donar cobertura a aquesta necessitat. Es tracta d’un diploma interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles, un curs que ofereix el contingut necessari tant des de la branca de gestió com de la producció per incoporar coneixement que aporti valor a la presa de decisions.

L’objectiu del curs és professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des de una doble vessant: la gestió i la viticultura.

Inici: 21 d’octubre de 2016. 30 ECTS.

Calendari: Del 21/10/2016 al 30/09/2017.

Horari: Divendres de 16 a 20 h i dissabtes de 9 a 14 h.

Lloc de realització: Wine Business School (c/Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès)

Adreçat a: Professionals del sector vitivinícola que vulguin potenciar les seves habilitats directives, incorporant eines i tècniques que facin més eficient la seva tasca, rol i responsabilitat com a comandaments o responsables.

Inscripcions i més informació a través d’aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa