VadeVi
La Confraria del Cava reparteix 8.000 copes de cava per Sant Jordi
  • CA
El Sant Jordi de la Confraria del Cava

!--akiadsense-->

La Confraria del Cava ha tornat a triomfar amb la campanya “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava”, que aquest 2018 ha arribat a la cinquena edició. Coincidint amb la Diada, l’entitat ha servit més de 8.000 copes cava, entre el Palau Robert de Barcelona i a plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Com en els anys anteriors, la Confraria ha premiat així les persones que han comprat un llibre a les parades del voltant de l’edifici de la capital catalana, i les que ho han fet a Sant Sadurní. En al marc de la campanya, tots els clients han rebut un punt de llibre, creat pel dibuixant d’historietes gallec Joan Carlos Ramis, que han pogut bescanviar per una copa de cava.

El bon temps ha estat clau en aquesta edició per consolidar aquesta iniciativa, que ja s’ha convertit en una de les activitats principals de la Confraria del Cava. A Barcelona, tot i que l’activitat estava prevista fins les 8 del vespre, a les 6 de la tarda ja s’havien esgotat les existències de cava, fruit de la gran afluència de públic que s’ha registrat. Els més de vuit milers de copes de cava servides posicionen aquesta activitat com una bona manera de promocionar el cava i la cultura.

Personatges destacats

Pel Palau Robert, i coincidint amb l’emissió de l’especial de RAC1 de la Diada de Sant Jordi, han passat enguany moltes cares conegudes com: la periodista Pilar Rahola, el popular economista Xavier Sala i Martin, l’humorista Peyu, el dibuixant Francisco Ibáñez, o els integrants dels grups musicals Els Amics de les Arts i Els Catarres. També hi era el periodista Jordi Basté.

L’activitat “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava” també ha rebut enguany el suport de la Cambra del Llibre de Catalunya i del Gremi de Llibreters de Catalunya.

Aquesta acció ha comptat amb la col·laboració de les caves Blancher, Canals & Munné, Castell d’Age, Castell Sant Antoni, Castellblanc, Castelo de Pedregosa, Codorniu, Freixenet, Giró Ribot, Juvé & Camps, Llopart, Mascaró, Masolivé, Mastinell, Muscàndia, Nadal, Parató, Pere Ventura, Ramón Canals, Roger Goulart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Varias i Vilarnau. També hi participen la Generalitat de Catalunya, l’INCAVI i el Consell Regulador del Cava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa