VadeVi
Tast de vins, caves i xocolata solidari amb La Marató de TV3 al Bages
  • CA

La Confraria dels Vins del Bages torna, un any més, a estar entre les entitats que organitzen actes amb motiu de la Marató de TV3, i en col·laboració amb Manresa Mobilitza’t amb la Marató.

Com ja és tradicional, el darrer dels actes de la Confraria i la Jove Confraria dels Vins del Bages de cada any és un sopar tast de caves i xocolates. Enguany, a més, també de vins.

El sopar es durà a terme el proper dijous 26 de novembre a les 9 del vespre al restaurant El Mirador del Montserrat (Santpedor), i anirà maridat amb vins i caves de Can Bas i Pere Ventura, del Penedès, i acabarà amb unes xocolates de n’Enric Rovira. El preu de l’activitat, tast i sopar és de 30€ per als socis de la confraria i de 45€ per als no socis.

I, com ja és tradicional, l’habitual col·laboració amb La Marató de TV3, que enguany es dedica a la Diabetis i l’obesitat. Aquesta es materialitzarà amb la presencia al sopar de responsables de l’entitat Manresa Mobilitza’t amb la Marató, i amb l’aportació que, voluntàriament, vulguin fer els socis i simpatitzants assistents al tast.

El període d’inscripció al sopar finalitza el dilluns 23 de novembre, i les inscripcions poden formalitzar-se al web www.confrariabages.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa