Nova imatge del Celler Cooperatiu Gandesa

!--akiadsense-->

La Cooperativa de Gandesa ha renovat la seva imatge corporativa amb una nova marca que simplifica el nom comercial i estilitza les formes del seu anterior imagotip, que representa una de les torres de l’edifici modernista de l’edifici. La torre era un antic dipòsit d’aigua que, com recorda els campanars de les grans catedrals, va inspirar Àngel Guimerà a batejar aquest i altres edificis semblants com a “catedrals de el vi“.

Sigui com sigui, el nou nom comercial, “Cooperativa de Gandesa” no substituirà la seva raó social, “Celler Cooperatiu i Secció de Crèdit de Gandesa SCCL”, però el simplifica prenent el nom que popularment se li dona al celler. Gràficament, al logotip, hi consten les paraules “Gandesa” i a sota “Cooperativa” per indicar el pes que se li dona al nom de la ciutat de Gandesa i a l’organització dels agricultors associats a l’entitat.

Javi Quintano, director de la consultora de branding Brands&Comm i responsable de comunicació de la Cooperativa, “aquest canvi respon a quatre raons principals: en primer lloc donar més visibilitat a Gandesa, que és el nostre principal actiu i la nostra raó de ser; en segon lloc, ampliar la nostra zona d’influència i per això unifiquem la nostra marca perquè sigui llegible tant en català com en castellà, i en anglès i francès”. A més a més, afegeix, s’han simplificat les línies de l’anterior logotip “per adaptar-nos a diferents formats, mides i canals. Les noves tipografies i gammes cromàtiques representen millor tota la nostra cartera de productes”; i inalment, “donem tot el protagonisme al concepte de “Cooperativa” i suprimim el terme “Celler”, per remarcar que no només fem vi, sinó que també tenim un oli excel·lent i altres productes que volem potenciar”.

Segons Quintano, “el logotip i la nova imatge apareixeran en diferents formats en tota la gamma de productes, en els edificis, a Internet, etc.”. Aquest canvi d’imatge de la Cooperativa de Gandesa és el tret de sortida d’una sèrie d’accions que duran a terme durant tot l’any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa