VadeVi
Copes Riedel d’última generació pels Barcelona Rosé
  • CA
Copes Riedel Barcelona Rosé

!--akiadsense-->

Els tastos de qualificació dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards es faran al Wine Tools Center (WITO), el nou espai que l’empresa Euroselecció ha obert a Barcelona i que disposa de tots els equipaments i serveis necessaris per poder fer tastos de vins en les condicions més òptimes.

Els escumosos rosats participants en aquesta primera edició dels Barcelona Rosé seran qualificats mitjançant un tast a cegues servit en copes Riedel d’última generació, les de les sèries Veritas i Performance, que permetran als membres del Jurat poder avaluar els escumosos rosats amb la màxima precisió. Pels escumosos de cadascuna de les categories s’ha triat la copa més adient d’acord amb les seves característiques.

Les copes de la sèrie Veritas de Riedel estan dissenyades basant-se en l’ADN de les varietats de raïm. D’aquesta sèrie s’han triat les copes Riedel Veritas Champagne, amb la que es qualificaran els escumosos rosats elaborats pel mètode ancestral, i la Riedel Veritas Rosé Champagne amb la que es qualificaran els escumosos rosats elaborats pel mètode tradicional més joves . La sèrie Performance és la primera sèrie de copes de la marca Riedel que presenten un calze amb un impacte òptic lluminós. Amb això s’aconsegueix augmentar l’àrea de la superfície interna de la copa aconseguint un impacte positiu en la percepció organolèptica dels vins. D’aquesta sèrie s’ha triat la Riedel Performance Rosé Champagne per qualificar els escumosos rosats elaborats pel mètode tradicional amb llargues criances.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa