VadeVi
Coravin presenta Sparkling, el nou dispositiu per preservar els vins escumosos
  • CA

Coravin ha presentat aquest primer de setembre el nou dispositiu Sparkling per preservar els vins escumosos. La marca comenta que s’ha dissenyat pensant en el productor i el consumidor. “És portàtil, fàcil d’utilitzar, combina la seguretat d’un tap universal amb una unitat de càrrega per a mantenir el nivell de carbonització del vi escumós cada cop que se serveix, proporcionant dues setmanes de preservació”. Amb aquest producte, afegeixen, es podrà ampliar el temps de consum per evitar la pèrdua de l’efervescència“.

“Quan vam introduir per primer cop el sistema original de Coravin, sempre vam saber que algun dia aportaríem el mateix poder i llibertat a la categoria de vins escumosos”, diu Greg Lambrech, fundador de Coravin. “Després d’anys desenvolupant-ho, estem contents de presentar Coravin Sparkling i continuar amb la nostra visió de permetre ser capaç de servir qualsevol tipus de vins, amb o sense gas, en qualsevol vi, amb gas o sense gas, amb qualsevol quantitat i sense la pressió d’haver d’acabar-lo ràpid per la por a fer-lo malbé.

Coravin Sparkling és una novetat d’aquest 2021


Com s’utilitza? Un cop destapada l’ampolla d’escumós i fet el servei, cal posar Sparkling Stopper i assegurar-lo amb el tirador de bloqueig. A continuació, s’utilitza el carregador Sparkling per a reomplir el vi espumós amb CO2 i evitar que les bombolles del vi s’evaporin gràcies a la càpsula Coravin Pure.

El pack Coravin Sparkling inclou un carregador Sparkling, dos taps Sparkling, quatre càpsules de Pure Sparkling CO2 i dues fundes protectores. El tap, pendent de patent, s’adapta a totes les ampolles estàndard de 75cl i als magnums d’1,5litres. També és compatible amb altres ampolles més atípiques de vins amb bombolles. I tot plegat, per un preu de 449,99 euros que es pot aconseguir a través de la seva pàgina web, botigues especialitzades o l’empresa Euroselecció, importadora exclusiva de Coravin a Catalunya.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa