VadeVi
Cordorníu confirma la venda de la majoria del seu accionariat per 390 milions d’euros
  • CA
Vista nocturna del  exterior de la sala Puig i Cadafalch  de Codorníu

!--akiadsense-->

El grupo Codorníu Raventós ha sginat un acord d’exclusivitat per la venda de la majoria del seu accionaritat a fons gestionats per The Carlyle Group. L’operació valora la companyia en 390 milions d’euros i preveu tancar l’operació a finals d’any. El capital per aquesta inversió prové del fons Carlyle Europe Partners.

Mar Raventós, presidenta de la companyia ha mostrat la seva satisfacció amb l’acord assolit amb Carlyle. “Aquest acord permetrà impulsar la internacionalització, a més de consolidar i donar continuïtat a l’estratègia del grup centrat en la construcció de marques de valor i prestigi”, assegura. Afegeix a més que “després d’analitzar múltiples opcions hem arribat a un bon consens amb molt de potencial i una llarga perspectiva de lideratge”.

Amb la incorporació de Carlyle, asseguren des de la comapnyia, s’obre una clara oportunitat per a que el grup Codorníu Raventós continui reforçant la seva línia ascendents de resultats. Aquest any, la companyia té previst tancar el seu exercici fiscal amb un ebitda de 26 milions d’euros, oferint així una subtancial millora de resultats, en línia amb el pla estratègic.

Carlyle té una llarga tradició d’aliances exitoses amb negocis familiars d’impuls i creixement empresarial. Alex Wagenberg, Managing Director – Europe en The Carlyle Group, senyala que “Codorníu Raventós és una comapnyia excepcional, amb un gran potencial per liderar el mercat mundial de vins i caves i amb marques de primer nivell consolidades i molt ben posicionades al mercat. Esperem donar un impuls a la companyia a través del creixement internacional, tant orgànic com a través de noves adquisicions. És per nosaltres un gran orgull poder formar part d’aquest grup i donar suport a una companyia com Codorníu, amb una tradició única en el món”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jprats a juny 30, 2018 | 10:06
    jprats juny 30, 2018 | 10:06
    Ja fa temps que per a mi no compten. Ells han marxat i jo he marxat d'ells

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa