VadeVi
El coronavirus converteix un dels millors restaurants del món en un bar de vins
  • CA
L'entrada del restaurant Noma que reobre les portes després del coronavirus, com a bar de vins
L’entrada del restaurant Noma que reobre les portes després del coronavirus, com a bar de vins | Viquipèdia

!–akiadsense–>

Els anys 2010, 2011, 2012 i 2014 va ser considerat el millor restaurant del món. Té dues estrelles Michelin i el seu xef, René Redzepi és un cuiner de prestigi internacional. Estem parlant del restaurant Noma de Copenhagen que tot i la força que dona ser un dels millors del món, el coronavirus hi ha passat per sobre transformar-lo, si més no temporalment.

A través de Twitter han anunciat que el Noma tornarà a obrir-se al públic a partir de dia 21 de maig i ho farà reconvertit en bar de vins exterior on també se serviran hamburgueses, només de dos tipus, una amb formatge i una altra vegana. Pel que fa als vins no s’especifica, però s’entén que qui s’acosti fins als jardins d’aquest restaurant, al voltant d’un llac, podrà triar entre els prop de 800 vins que conté la seva carta.

Ara bé, els amants de l’alta cuina de Redzepi que entre els seus plans tenien previst anar fins al Noma no han de patir perquè tard o d’hora en una segona fase, el restaurant obrirà amb la normalitat que permetin les mesures de seguretat. Temporalment però serà el vi el que mantindrà encès l’engranatge d’aquest restaurant malmès, com tots per la crisi del coronavirus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa