VadeVi
Corpinnat obre les seves portes a la solidaritat
  • CA
Els cellers de Corpinnat obren portes en una jornada solidària
Els cellers de Corpinnat obren portes en una jornada solidària | Corpinnat

!--akiadsense-->

Els cellers CORPINNAT celebren aquest dissabte una jornada solidària de portes obertes. Els cellers que s’han adherit a aquesta iniciativa ofereixen una visita i tast al preu únic de 5€ i la recaptació es destinarà íntegrament a entitats que impulsen projectes socials.

En concret, els cellers Torelló, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Júlia Bernet destinaran els beneficis a projectes socials promoguts per Verema Solidària, mentre que Gramona destinarà els fons recaptats a l’entitat Joan Salvador Gavina del barri del Raval de Barcelona, i Llopart a la Fundació Joan Petit de nens amb càncer. Llopart també destinarà els fons recollits per la venda de most solidari a aquesta fundació. Tant a Gramona com a Nadal per fer la visita solidària s’haurà de fer reserva prèvia a través del seu web.

Amb aquesta acció, el conjunt de cellers que conformen avui la marca col·lectiva de vins escumosos de qualitat CORPINNAT renoven el seu compromís amb la construcció d’una societat més justa i solidària on les persones i col·lectius més vulnerables disposin d’oportunitats reals per tenir una vida digna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa