VadeVi
CORPINNAT renova amb l’auditora ‘Bureau Veritas’
  • CA

CORPINNAT ha renovat el contracte amb l’entitat de certificació Bureau Veritas, segons comparteix la marca en un comunicat, perquè continuï realitzant els controls i les auditories de qualitat que han de superar periòdicament tots els socis de la marca col·lectiva. Bureau Veritas és una companyia auditora especialitzada en certificacions de qualitat.

Els cellers CORPINNAT han de superar obligatòriament una auditoria anual dividida en dues parts: un control de verema on es comproven aspectes com la collita 100% manual, la procedència del raïm 100% ecològic, l’alçada dels remolcs on es trasllada el raïm de la vinya al celler i les varietats; i un segon control administratiu i al celler on es revisen, entre d’altres, els contractes vigents amb els viticultors proveïdors, les llargues criances o el 100% de la vinificació a la propietat. L’objectiu d’aquesta auditoria és garantir que tots els cellers compleixen estrictament el Reglament d’Ús de la marca. 

Independentment d’aquesta auditoria anual, els cellers que ingressen a CORPINNAT també han de superar una auditoria inicial per certificar que compleixen amb tots els requisits que estableix el marc normatiu de la marca. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa