CORPINNAT renova la junta directiva

Ton Mata, de Recaredo, seguirà com a president per als propers quatre anys i Xavier Gramona ho deixa

Xavier Gramona deixa la presidència de CORPINNAT després de quatre anys al capdavant com a  primer president de l’entitat juntament amb Ton Mata, amb qui compartien càrrec des de 2017, any de creació de la marca. Gramona se’n va satisfet d’haver contribuït “amb esforç i sacrifici de totes les empreses fundadores”, a fer realitat aquest projecte. “No tinc cap mena de dubte que CORPINNAT és una idea molt potent i amb molt de futur”, afirma l’expresident, que ha emplaçat la nova junta directiva a continuar treballant per consolidar els dos pilars sobre els quals se sustenta la marca: territori i qualitat.

Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, seguirà com a president per als propers quatre anys després d’encapçalar l’única candidatura que s’ha presentat a les primeres eleccions de AVEC. Xavier Nadal, director general de Nadal, fa tàndem en la candidatura amb Ton Mata i s’incorpora com a nou vicepresident. 

Xavier Gramona també ha cedit la seva cadira de la junta directiva i de l’assemblea general al seu fill Leonard Gramona qui, en aquesta nova etapa, assumirà la representació del celler en els espais de decisió de CORPINNAT. “Crec que ha arribat el moment de deixar pas a les noves generacions, i això crec que pot ajudar molt a dibuixar el futur de la marca. Per això demano a tots els representants dels cellers CORPINNAT que siguin generosos i receptius amb les noves idees”, conclou l’expresident. 

L’assemblea de socis de l’AVEC celebrada el 14 de juny va aprovar per unanimitat la candidatura encapçalada per Mata i Nadal, que també suposa la renovació de la junta directiva integrada pels cellers fundadors de la marca: Gramona, Recaredo, Llopart, Nadal, Sabaté i Coca i Torelló. L’assemblea de socis de l’AVEC, l’integren, a més d’aquests cellers, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas. 

Ton Mata afronta aquesta nova etapa al capdavant de CORPINNAT amb l’objectiu de consolidar la marca de vins escumosos de qualitat i atraure nous cellers perquè se sumin al projecte. “Els valors que representem poden ser compartits per altres cellers del Penedès que, com nosaltres, defensen el territori i la qualitat apostant per un alt nivell d’exigència per elaborar grans vins escumosos ecològics de qualitat, vinificats íntegrament a la propietat”, afirma el nou president. 

Nou comentari