VadeVi
Corpinnat suma un nou celler mentre sembla més lluny que mai de la DO Cava
  • CA
Vinyes de Júlia Bernet

!--akiadsense-->

Júlia Bernet ja és oficialment el vutiè celler que entra a formar part de CORPINNAT, la marca col·lectiva de la UE que té com a principal objectiu prestigiar els grans vins escumosos que s’elaboren al cor del Penedès. Júlia Bernet és un petit celler de l’Ordal que elabora 40.000 ampolles l’any i que representa el paradigma d’una família de pagesos que fa 16 anys van decidir muntar el seu celler i elaborar el seu propi cava apostant per la qualitat i el compromís amb el territori des del rigor i l’honestedat, els principals valors que persegueix CORPINNAT.

Amb aquest celler ja són vuit els que integren la marca col·lectiva des que es va presentar en societat l’abril passat: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes i, ara, Júlia Bernet.

Mentrestant continuen les converses, cada vegada més tibants amb la DO Cava. Des del Consell Regulador, el seu president Javier Pagès, recorda que la normativa actual no permet que aquests cellers puguin indicar a la seva etiqueta la marca Corpinnat “no és una decisió meva ni tant sols relacionada directament amb Corpinnat. La normativa de la denominació és la que és”.

Pagès feia una crida a la unitat, “jo voldria que tots anéssims junts. Segmentats, les possibilitats minven, cohesionats serem més forts”. “Seguim parlant”, afegia Pagès, “son cellers de cava i continuem parlant perquè el sector està per anar junts”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mori el cava, i visqui el Corpinnat. a desembre 04, 2018 | 16:25
    Mori el cava, i visqui el Corpinnat. desembre 04, 2018 | 16:25
    Això hem recorda mol, al "Proces"; aquí es fa la feina i els d'allà se'n aprofiten, dons visca Corpinnat.!!!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa