VadeVi
COTA, el primer festival de vins d’altura s’estrena aquest dissabte
  • CA
Preparació de la fira Cota
El festival Cota de vins d’altura es farà dissabte dia 20 d’abril a Mendiona, a l’Alt Penedès

!--akiadsense-->

El COTA es presenta com el festival de vins d’altura, al terme de Mediona, a la comarca de l’Alt Penedès, La proposta neix de la mà de 3 joves emprenedors del món del vi, i medionencs: en Lluís Vich, enòleg i propietari del celler Can Vich, el sommelier Xavier Viles i en Joan Segura de caves Joan Segura i Masia La Torreta, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mediona.

La idea surt del mateix territori. Mediona se situa entre la cota 300 i 781 i, històricament, és zona vitivinícola, de viticultors que s’han adaptat a les condicions derivades d’unes vinyes d’altura. Al projecte s’uneix també l’estudi de disseny Bildi que ha creat una gràfica especialment per la proposta. La unió dels elements territori, altura i vi es tradueixen en un cartell on el mapa topogràfic de Mediona, les seves mun- tanyes i el color bordeus en són els protagonistes. Quant al motor comunicatiu i de producció, és l’agència de comunicació Vilateral la responsable.

Aquesta primera edició del COTA compta amb un cartell de 16 cellers que es sumen al festival. Nou d’ells són del Penedès, però també hi haurà presència d’altres zones de Catalunya així com dos cellers convidats d’Aragó. Can Vich, Caves Joan Segura, Can Sumoi, Grapissó, Àrid vins, El Vinyer, Mas Rodó, Mas de la Basserola, Vins de la família Ferrer, Penedès 500, Batlliu de Sort, Castell d’Encús, Vega Aixalà, celler Tuets, Bodegas Obergo i Bodega Bal Minuta són els confirmats del COTA 2019.

El festival es farà dissabte dia 20 d’abril a partir de les 12h del migdia i trobareu tota la informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa