Covides aporta a La Marató de TV3

!--akiadsense-->

La cooperativa penedesenca Covides ha fet una aportació de 7.694€ a l’edició 2020 de La Marató de TV3 per la Covid-19, que es va celebrar el passat 20 de desembre i que té obertes les aportacions fins al 31 de març. L’import total de l’aportació s’ha aconseguit amb la suma de dues accions. La primera va ser provocada per la pròpia situació epidemiològica causada per la Covid-19. La tradicional Festa del Soci, que des de fa 20 anys té lloc a finals d’any al celler Prunamala de Sant Sadurní i que enguany hagués arribat a la 38ª edició, va haver d’anul·lar-se i la cooperativa va decidir dedicar les despeses d’organització a La Marató. A aquesta acció se li ha unit la campanya desenvolupada a les botigues de Covides i que ha permès involucrar a tots els socis, col·laboradors i clients, destinant a La Marató, part de les vendes del cava Duc de Foix Brut Nature que s’han fet a les botigues de Covides durant la campanya de Nadal.

L’aportació va ser anunciada el dissabte 30 de gener, durant l’Assemblea General Ordinària que Covides va celebrar telemàticament. En la trobada, el consell rector de Covides va mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que havien fet possible fer realitat aquesta acció de solidaritat, destacant-la com “un exemple d’èxit col·lectiu i social en una situació molt complicada i que ha implicat a tots els que formen part de la cooperativa”.

Durant l’assemblea, també es va agrair a la Fundació de La Marató –encarregada de portar a terme cada edició de La Marató de TV3– per la feina que realitza any rere any i que suposa l’acció solidària més important de Catalunya. És per aquest motiu que Covides ha signat un conveni de col·laboració amb la fundació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa