La cooperativa Covides ha reobert la seva botiga del celler Prunamala de Sant Sadurní d’Anoia, apostant per un modern format d’Agrobotiga, que combina la tradició de la venda de vi a granel, amb una àmplia oferta de vins, tant en ampolles com en caixes, juntament amb un nou espai de degustació per a fer-hi tastos i presentacions. L’acte ha estat presidit per Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives de Catalunya, juntament amb Joan Marcé, president de Covides, i ha comptat amb la participació de destacats representants del sector vitivinícola.

Amb un disseny molt actual i trencador, la nova Agrobotiga de Covides ofereix 250m2 en tres espais diferenciats. Per una banda trobem una àmplia secció d’autoservei a l’engròs (cash&carry), on els clients podran comprar a caixes, les principals marques de Covides (Duc de Foix, Xènius i Molí de Foc ). En un altra secció trobem l’exposició de botelleria i els productes gourmet de proximitat com l’oli i les conserves. Finalment trobem la tradicional zona de vi a granel juntament amb un nou espai amb una gran barra central preparada per oferir tastos i fer presentacions de producte.

En l’acte, el president de Covides Joan Marcé ha destacat que el projecte d’una nova botiga portava alguns anys planificant-se, i que “és una inversió important per la cooperativa, però que de ben segur que tindrà una resposta molt satisfactòria tant per part dels socis com de la resta de clients que puguin gaudir de l’amplitud i comoditat de la nova botiga”. Ramon Sarroca, president de la FCAC, ha felicitat a Covides per l’aposta de vendre directament els seus productes, i a la vegada s’ha felicitat per l’àmplia xarxa d’Agrobotigues que les cooperatives catalanes estant obrint al llarg del territori, i que ofereixen al client un producte de qualitat i de proximitat. Per la seva banda, Christophe Marquet, director comercial de Covides, ha apuntat que les Agrobotigues de Covides, tant la de Sant Sadurní com la de Vilafranca, són un canal molt important de vendes per la cooperativa i un espai ideal per donar a conèixer tota la gamma de vins i caves de les diferents marques.

La decoració de l’Agrobotiga combina grans murals amb fotografies del procés productiu d’elaboració del vi, juntament amb imatges històriques dels darrers 51 anys de la cooperativa Covides. La nova instal·lació de Covides té el segell d’Agrobotiga, Productes de Cooperatives Catalanes, juntament amb el segell de Venda de Proximitat.

L’Agrobotiga, que està situada en un espai ampliat de l’antiga botiga de Covides al Celler Prunamala de Sant Sadurní, està oberta a tothom de dilluns a dissabte, i té un amplíssim pàrquing per poder fer més còmodes les compres. A més a més, en la reobertura, per els primers 300 clients que visitin l’Agrobotiga i comprin per valor de 50€ rebran una glaçonera de regal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa