VadeVi
Creix el palmarès del Concurs Internacional de Vins Bacchus
  • CA
El Concurs Internacional de Vins Bacchus celebra aquest 2021 la seva dinovena edició
El Concurs Internacional de Vins Bacchus celebra aquest 2021 la seva dinovena edició | Bacchus

!--akiadsense-->

El Concurs Internacional de Vins Bacchus d’aquest 2021, en què celebren la dinovena edició, incorpora nous galardons al seu medaller que se sumaran als tradicionals Gran Bacchus d’Or, Bacchus d’Or i Bacchus de Plata.

Bachhus 2021 també reconeixerà amb els “Diamants Bacchus” aquelles elaboracions que obtinguin millor puntuació en les categories de vi blanc, rosat, negre hove, negre de criança, escumós, generós i dolç. Mèxic, Brasil, Portugal i Eslovàquia, els quatre països amb major representació a Bacchus, també rebran un guardó especial a la millor puntuació rebuda d’algun dels seus vins. Per últim, també premiaran enòlegs responsables de l’elaboració de vins tranquils, escumosos i generosos i dolços.

Amb aquests canvis, Bacchus reforça l’objectiu de mostrar i identificar elaboracions i professionals que destaquen dins el sector del vi. Les novetats del certamen es presenten coincidint amb l’obertura de les inscripcions per participar al concurs (amb data límit del 15 de març, i el 17 pel lliurament de les mostres) que organitza per la Unión Española de Catadores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa