VadeVi
Crema la planta baixa i dos despatxos d’Alella Vinícola
  • CA

!--akiadsense-->

Vuit dotacions dels bombers han intenvingut aquesta nit a les dependències del celler Alella Vinícola per apagar un incendi que s’ha iniciat de matinada. No hi ha danys personals ni s’ha hagut d’evaquar ningú, però les oficines, i la part de les obres d’ampliació del restaurant que ja s’havien acabat han quedat calcinades. Es calcula que s’han cremat prop de 170 mentres quadrats tot i que el celler modernista no s’ha vist afectat.

Xavier Garcia, responsable d’Alella Vinícola ha assegurat en declaracions a Vadevi.cat que no s’han de lamentar danys personals. “No se sap encara com s’ha produit l’incendi però tota la línia elèctrica ha quedat inutilitzada. És per això, ara que estem embotellant, que a través d’un grup electrògen, aquest dimarts la feina al celler serà la mateixa de cada dia”, ha assegurat, i afegeix “el celler està intacte, els vins també i hem de ser positius. Les oficines estan totalment cremades, però per sort avui en dia, amb un ordinador pots realitzar les tasques administratives des de qualsevol lloc”.

El restaurant romandrà tancat uns dies fins que la línia elèctrica no s’hagi restablert, però la voluntat, explicava Garcia és que es faci el més ràpidament possible.

Marfil Alella Vinícola

Es tracta d’un Celler modernista dissenyat el 1906 per un deixeble del Gaudí: Jeroni Martorell. Sota la marca Marfil s’han comercialitzat els famosos vins blancs arreu del món, amb un gran reconeixement internacional. L’any 1998 s’inicia una nova etapa d’inversió, replantació de vinyes, nous vins i un nou sistema de comercialització de la mà dels germans Xavier i Samuel Garcia que des d’aleshores en són els propietaris i dirigeixen el celler. El que havia estat l’antiga cooperativa d’Alella. Els vseu vins es comercialitzen a Catalunya, però també a la resta d’Europa, Amèrica i Àsia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa