VadeVi
‘Cultivare’ ret homenatge al silenci en les noves etiquetes
  • CA

Vallformosa presenta la nova imatge de Cultivare fruit d’un treball col·lectiu amb més de 5.000 persones de tot el món. En aquesta nova etiqueta, la marca ha volgut retre homenatge a un any de silenci que “ha canviat la forma de viure i d’interactuar amb la naturalesa”. Precisament el nom de la gamma s’inspira en la Cultura i la Naturalesa i, la seva reivindicació està en el fet que “aquest darrer any s’ha silenciat la Cultura i ens hem distanciat de la Naturalesa”.

Així, per l’elaboració de les noves etiquetes de Cultivare, s’ha creat art sense tinta, i s’han treballat les creativitats des de l’element que millor representa el buit: un forat.

Vallformosa ha fet possible aquesta nova imatge a partir de les respostes a tres preguntes d’una enquesta que es va compartir digitalment amb més de 5.000 persones d’arreu del món, i un algoritme en va crear el patró que es va convertir en el disseny de cada etiqueta. La marca també ha construït una màquina per a l’ocasió que ha perforat cada patró donant com a resultat milers d’etiquetes diferents. El patró també és una melodia, en el qual cada forat correspon a un acord.

Noves etiquetes de ‘Cultivare’ de Vallformosa | cedida

Cultivare, l’històric d’un projecte que suma vi i art

2016, la dansa, la música i la pintura van ser les protagonistes. En un llenç de més de 5.000 etiquetes, dos ballarins van recrear el cicle de la vinya amb una dansa contemporània i una música creades per a l’ocasió. Del cel va caure pluja de pintura que, juntament amb els moviments dels ballarins, van fer de cada etiqueta de Cultivare una obra única i irrepetible.

Al 2018, el Land Art es va convertir en l’excusa perfecte per instal·lar, en mig d’una vinya, una “màquina natural” de deu metres de llarg. Un centener de sarments del cep van actuar de pinzells per a pintar cada una de les etiquetes, al ritme del vent. Amb una paleta de colors diferenciada per a cada varietat, el moviment dels sarments van fer de cada etiqueta una obra d’art única. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa