VadeVi
La Curiosa d’Albet i Noya se solidaritza contra el càncer de mama
  • CA
Fa tres anys que el celler Albet i Noya i el grup Àgata (Associació catalana de dones afectades de càncer de mama) lluiten plegats durant el mes d’octubre per fer més fàcil la vida de les persones afectades per aquesta malaltia.

Per això, durant tot el mes d’octubre, part dels beneficis obtinguts amb la venda del vi rosat CURIOSA a la botiga del celler i a la shop on-line es destinaran a la lluita contra el càncer de mama que afecta, cada any, a més de 4.500 noves dones a Catalunya. El 19 d’octubre se celebra el Dia Internacional contra el càncer de mama.

Aprofitant que el color rosa és l’emblema de la lluita contra la malaltia i que el vi rosat Curiosa és una de les representacions més femenines del celler, s’ha volgut aprofitar la sinergia per col·laborar en aquesta causa. Qui ho desitgi, podrà fer la seva col·laboració a través de la shop on-line d’Albet i Noya o bé arribant-se al celler de Sant Pau d’Ordal i comprant la seva Curiosa Solidària. El 50% de la venda es destinarà al Grup Àgata. La curiosa és un rosat elaborat amb Pinot Noir i Merlot amb unes marcades aromes de fruita vermella, balsàmics i caramels de grosella. És ideal per fer a copes o maridar amb plats lleugers com amanides, pasta o pizzes no molt contundents.

L’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama (Grup Àgata) va néixer el 1995 de la necessitat d’agrupar les dones afectades de càncer de mama i els seus familiars. Els seus objectius són informar i donar suport a les pacients, oferir eines de rehabilitació durant els tractaments i promoure un estil de vida saludable.

Albet i Noya, pioners en vinyes i vins ecològics, va començar la seva aventura l’any 1978, essent dels primers elaboradors de vi ecològic de l’Estat espanyol. Actualment disposa de més de 80 hectàrees de vinya ecològica i produeix aproximadament un milió d’ampolles. Exporta la seva filosofia i producte a més de 20 països de tot el món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa