El Servei d’Ocupació i Formació-La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria del SOC 2015-2016. Aquesta oferta consta d’un total de 2.450 hores distribuïdes en sis certificats de professionalitat.

El primer d’aquests cursos comença el 29 desembre i serà el d’elaborador de vins i licors, per al qual ja està obert el període de preinscripció al web del SOC. El requisit mínim per a participar en aquesta formació és tenir acreditat el graduat d’ESO/EGB/FP1/BUP.

L’aposta del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca és oferir una àmplia oferta de cursos per tal de millorar l’ocupació a la comarca i trobar aquelles especialitats formatives que puguin tenir més sortida laboral. Així, aquesta formació vitivinícola es complementa amb activitats de venda, d’auxiliar de magatzem i neteja de superfícies, entre d’altres.

Els cursos de formació ocupacional de La Fassina estan adreçats a treballadors/es en situació d’atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i vulguin ampliar les seves competències laborals. Els perfils de candidats i candidates estan determinats per la normativa que determina cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos.

Les inscripcions als cursos de formació ocupacional s’han de realitzar a través de la web del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació sobre els programes formatius, dates i requisits d’accés, cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball a la planta baixa de l’Ateneu Municipal a la Plaça del Penedès o per telèfon al 93 817 24 47.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa