Meritxell Falgueras i quatre grans del Priorat

Aquest dijous 21 de gener, tast guiat de la sommelier al Celler de Gelida

La sommelier i màster en enologia Meritxell Falgueras dirigeix aquest dijous una nova activitat de tast. Es tracta d’una jornada monogràfica que se centrarà en la zona elaboradora del Priorat, de la qual permetrà gaudir de quatre grans referències:

– Clos Mogador 2013

– Les Terrasses 2013

– Ferrer Bobet 2013

– Idus de Vall Llach 2013

L’activitat es farà a la sala de tast del Celler de Gelida a partir de 20h del vespre.

Fitxa de la jornada:

Dia: Dijous 21 de gener

Horari: de 20h a 21:15h

Preu: 35€

El Celler de Gelida està al carrer Vallespir, 88 de Barcelona. Per participar a l’activitat, és imprescindible fer reserva prèvia, que es pot formalitzar a través del telèfon 93 339 26 41 o del correu electrònic dir@cellerdegelida.net.


Nou comentari