Aquest diumenge 10 d’abril, tindrà lloc la 2a edició de la Cursa Cara Nord, organitzada pel Cara Nord Celler i GoGoGoRunners Club, i recolzada per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus.

La prova comptarà amb dos recorreguts, de 13km i 250m de desnivell positiu, i de 25km amb 850m de desnivell positiu. El traçat més curt es podrà fer, també, caminant.

La sortida serà a la plaça de les Orenetes de Vimbodí (Tarragona) direcció al Castell de Milmanda, per un cop allà dirigir-se cap el Monestir de Poblet. Un cop travessat el recinte cistercenc, els dos traçats se separaran. El més curt es dirigirà al Castell de Riudabella, mentre que el recorregut més llarg pujarà fins La Pena abans de baixar al Castell de Riudabella, on es tornaran a unir els dos recorreguts ja en direcció de tornada a Vimbodí.

Un dels al·licients és que part del recorregut travessa el Paratge Natural de Poblet, de vegetació i fauna molt variada, a la que s’ha d’afegir la riquesa arquitectònica i cultural de la zona.

Així mateix, corredors i acompanyants podran degustar els vins del celler que Tomàs Cusiné elabora dintre del recinte del Monestir de Poblet.

La prova forma part del Circuit del Vi, que aquest any es veurà incrementat amb la Cursa Nocturna del Castell del Remei el proper 4 de juny, i comptarà també, amb la Cursa entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné a El Vilosell el 16 d’octubre, en la seva tercera edició.

El Circuit del Vi, a més de promocionar l’esport salut i l’enoturisme, té un vessant solidari amb l’objectiu de donar a conèixer la greu malaltia crònica, sistèmica i autoimmune que és el Lupus i recaptar fons per a la Fundació Catalana de Lupus destinats a la investigació.

Podeu ampliar informació en la pàgina oficial de la cursa.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa