Disseny exclusiu de Custo per al Viña Esmeralda Foto: Torres">

Custo Barcelona i Bodegas Torres sumen esforços en un nou disseny exclusiu per al Viña Esmeralda, una proposta considerada per Custo com a “emotiva”, ja que es declara consumidor d’aquest vi i recorda com l’ampolla verda de Torres era imprescindible en els seus recordats sopars a la platja de la Barceloneta.

Aquesta edició limitada de Viña Esmeralda és un homenatge a la diversió, a la Mediterrània i a la sensualitat, amb una il·lustració que mostra una dona a les vinyes en actitud relaxada i epicúria, vestida amb un dels sofisticats looks de la marca en tons daurats i acompanyada del lema ‘Love&Luxury’.

La il·lustració llença llambrejades de groc daurat sobre una ampolla d’intens i refrescant verd metalitzat, una proposta cromàtica que encaixa per igual amb la identitat de Viña Esmeralda i l’acolorit concepte de la moda segons Custo Dalmau.

Per a l’estoig de l’ampolla, el dissenyador proposa una caixa decorada en dos dels costats per un rostre femení, al més pur estil dels estampats de la roba més cridanera de Custo Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa