VadeVi
Un estat d’Austràlia restringeix la venda de vi per evitar-ne el consum compulsiu pel confinament
Coronavirus

!--akiadsense-->

L’estat d’Austràlia Occidental ha imposat restriccions en la venda de begudes alcohòliques per evitar la compra i el consum compulsiu en plena pandèmia del coronavirus. L’objectiu últim és evitar que els serveix policials i mèdics es puguin veure obligats a atendre emergència que es podrien prevenir.

Així, cada persona, durant dues setmanes només podrà comprar una caixa de cervesa, tres ampolles de vi o algun altre tipus de beguda d’alta graduació. “L’incompliment d’aquestes condicions podria derivar en multes” ha adevertit l’Associació de celler d’Austràlia Occidental.

La mesura estarà en vigor durant un termini incial de dues setmanes i segons el cap del govern estatal, Mark McGowan, es tracta d’una “precaució sensata” tenint en compte l’actual estat d’emergència. “Sabem que és una moment estressant per la nostra comunitat i no volem que la gent mengi i begui en excés”, ha afegit.

A Austràlia Occidental, on s’han registrat més de 200 casos de coronavirus i una mort per la malaltia, també ha tancat fronteres amb altres estats per fer front al brot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa