VadeVi
De ruta pel Bages vinícola amb el ‘Passaport Wine Bar’
  • CA

Torna una nova edició del Passaport Wine Bar, una manera divertida de conèixer vins amb DO Pla de Bages i els seus productors en un entorn singular de paisatges de vinya. La proposta és fer un recorregut pels diferents cellers que disposen de Wine Bar amb l’al·licient que, a més a més de poder conèixer i tastar els vins de cada projecte, es pot guanyar una ampolla de vi.

El passaport ofereix la possibilitat de gaudir de la proximitat i el territori bagenc, tot recolzant els productors i la seva feina. L’oferta també inclou activitats complementàries, com concerts de petit format, tastos i actuacions de música en directe.

Com funciona el passaport Wine Bar?

Hi participen els 6 cellers de la DO Pla de Bages que disposen de Wine Bar: Abadal, Fargas Fargas, Oller del Mas, Espai Artium, El Mas de Sant Iscle i Collbaix – celler el Molí.

Un cop hi arribes:

  • Demana que et segellin el passaport a cada establiment. La despesa mínima és de 10€.
  • Quan hagis aconseguit un segell de cada Wine Bar, podràs rebre com a obsequi una ampolla de vi
    de la DO Pla de Bages. Per aconseguir-la, cal contactar a través del correu [email protected].
  • La promoció és limitada a les 150 unitats i finalitza el 19 de setembre de 2021.

Ruta del Vi DO Pla de Bages

És una proposta d’enoturisme impulsada per la DO Pla de Bages i Bages Turisme amb el suport de la Diputació de Barcelona que ofereix propostes d’enoturisme cultural, actiu, gastronòmic i premium pensades per descobrir el territori, la cultura i el patrimoni vitivinícola del Pla de Bages. Proposa als visitants diferents activitats per fer a la comarca en funció dels diversos interessos.

A l’estiu, enoturisme

I ara, durant els mesos d’estiu, també es pot gaudir de les activitats enoturístiques que ofereixen els 15 cellers de la Ruta del vi DO Pla de Bages. Visites als cellers, turisme actiu entre vinyes, descoberta del patrimoni de la pedra seca, enoturisme cultural i experiències singulars que podeu consultar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa