VadeVi
De la Costa Daurada a les vinyes del Priorat en furgoneta
  • CA

L’Hotel Hostal Sport de Falset posa en marxa un nova iniciativa per facilitar la descoberta del Priorat sense necessitat d’agafar el cotxe. S’ofereix en dues modalitats d’activitat, des del propi Hotel Hostal Sport o des de diversos hotels de la Costa Daurada.

La primera modalitat és adequada per a qui estigui allotjat a l’Hotel Hostal Sport o a prop de Falset i no vol agafar el cotxe per a visitar els cellers. A partir del mes de setembre, des de l’hotel s’ofereix una nova activitat d’un dia per poder visitar diversos cellers del Priorat sense haver de conduir. L’activitat surt els dissabtes a les 11:00h davant de l’hotel i té capacitat per a vuit persones. Es torna a les 18:00h.

La propostai inclou la visita a un celler de la DOQ Priorat amb tast de vins. Un recorregut per la història d’una de les dues úniques Denominacions Qualificades de l’Estat espanyol que ha sabut fer-se un lloc entre els vins més exclusius del món. Dinar de cuina tradicional catalana al restaurant de l’Hostal Sport, conegut per la seva cuina prioratina i una excel·lent carta de vins. A la tarda es fa una visita a un celler de la DO Montsant amb tast de vins. Des de l’hotel es diu que és “una oportunitat per endinsar-se en la trajectòria de cellers cooperatius que amb esforç i treball conjunt han posat la DO Montsant al mapa”. El preu és de 55€ per persona i és imprescindible fer reserva prèvia al 977 83 00 78 o al correu electrònic: [email protected]

També hi ha la possibilitat de sortir des de diversos hotels de la Costa Daurada. En aquest cas, l’hora de sortida és cada dijous a les 10:30h des d’Altafulla, Salou i Cambrils. Es torna a les 19:00h. L’activitat inclou la visita i tast de vins a un Celler DOQ Priorat. Dinar de cuina tradicional catalana al restaurant Hostal Sport de Falset, i una visita i tast de vins a un Celler de la DO Montsant. El cost de l’activitat és de 70€ per persona. Cal contactar amb l’hotel per saber els hotels que ofereixen aquest servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa