VadeVi
vadevi.cat, a la Universitat Rovira i Virgili
  • CA

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) està oferint des del mes de gener una nova edició del curs Sommelier Professional per a totes les persones que es volen especialitzar en el món dels vins i la sommelieria. El programa del curs inclou formació en geografia vitivinícola nacional i internacional, destil·lats, productes, gestió, servei de la formació i també en com es comunica el sector del vi.

En aquest sentit, es va sol·licitar a l’equip del vadevi.cat que participés en aquesta sessió per a explicar algunes de les eines que s’utilitzen a dia d’avui per a explicar les novetats, l’actualitat o els diversos elements que puguin ser noticiables en aquest àmbit. La xerrada, impartida per la periodista Eva Vicens, es va centrar en els canvis que ha patit la comunicació en els darrers anys, sobretot amb l’entrada de les noves tecnologies i xarxes socials, i en els criteris que es tenen en compte a l’hora de comunicar utilitzant com a exemple com funciona el vadevi.cat i dels Premis Vinari.

Aquest curs d’extensió universitària consta de 300 hores lectives de teoria i pràctiques que es fan en dos anys i que té una durada semestral, ja que s’imparteixen les classes de gener a juny i concentrades en un sol dia a la setmana. Les classes comprenen una part teòrica i una pràctica de tast.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa