VadeVi
Dee Dee Bridgewater i Richard Bona, caps de cartell del Vijazz 2016
  • CA

A la propera edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès pujaran a l’escenari dues figures destacades del món del jazz: l’americana Dee Dee Bridgewater i el camerunès Richard Bona.

Dee Dee Bridgewater guanyadora de tres GRAMMYs és una artista que començà la seva carrera als anys 60. Ha acompanyat a moltes de les grans figures de la música com Dizzy Gillespie, Max Roach o Sonny Rollins. El seu darrer treball “Dee Dee Featfer’s” és un tribut a Nova Orleans en el 10è aniversari de l’huracà Katrina, música que portarà amb el seu quintet estel·lar.

Amb la formació Mandekan Cubano, el cantant, compositor, baixista i líder de la banda, Richard Bona, presenta un concert de fusió amb un repertori impregnat per la música africana tradicional cubana, tot maridat amb l’encant de les paraules Mandekan.

Des de l’organització asseguren fa mesos que preparen amb molta il·lusió aquesta edició especial, la 10a, en la qual hi haurà moltes novetats: nous espais, més activitats, entre d’altres propostes, que s’aniran desvetllant a mesura que s’acosti la data.

Dee Dee Bridgewater actuarà divendres, 1 de juliol a les 22:30h

i Richard Bona “Mandekan Cubano”, dissabte, 2 de juliol a les 23:00h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa