Desgorjar un vi escumós. De forma manual o mecànica, ampolla per ampolla. Aquest és un ofici que requereix destresa i experiència, que demana gran concentració per poder destapar l’ampolla i alliberar, de forma controlada, les mares de la criança del vi.

A Caves Recaredo, cada ampolla es desgorja a ma sense congelar el coll de l’ampolla, aprofitant l’entorn fresc i natural de la cava. I ho fan, amb el compromís de preservar la personalitat de les llargues criances que surten del celler. Aquest vídeo és un recum de com Recaredo fa tot el procés.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Si es Freixenet no cal ni que l'obriu a desembre 17, 2017 | 17:29
    Si es Freixenet no cal ni que l'obriu desembre 17, 2017 | 17:29
    és pels espanyols.
  2. Icona del comentari de: alerta a desembre 18, 2017 | 16:27
    alerta desembre 18, 2017 | 16:27
    Suposo que els de pixanet fan tot al inreves, mouen uns mobles amb una quantitat enorme d´ampolles mecanicament i despres un altre maquina treu el tap per fer fora la mara congelada o sigui un atemptat al bon treball de una cava tradicional, ja poden facturar les ampolles per a els essssspañññoles mucho essspaññoles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa