VadeVi
Després de beure una copa de vi fem una cara diferent
  • CA
Marco Alberti

!--akiadsense-->

Després de fer una copa de vi ens sentim diferents. I després de fer-ne dues o tres també. Però una cosa és com ens sentim i una altra és l’aspecte que tenim. Aquest és precisament l’objectiu d’un projecte artístic d’un fotògraf brasiler, Marcos Alberti. Es diu “3 copes després”.

No és un experiment nou, però sí que està viu, ja que són molts el que ho han provat de fer a casa. Us hi atreviu? És molt senzill. Es tracta de reproduir el que Alberti va fer amb els seus amics. Gent de procedència diversa que els va convidar a passar pel seu estudi a fer una copa de vi.

Marco Alberti

!--akiadsense-->

Només arribar els va fer una foto. Cansats, estressats, tranquils…hi havia de tot, però si tenien un punt en comú és que tots estaven més aviat seriosos. No era una foto artística. Més aviat asèptica, amb un fons neutre.

Marco Alberti

!--akiadsense-->

Després de fer una copa els va fer una altra foto exactament igual. El que havia canviat era la cara. Ja no era la mateixa. Potser més relaxats o més distesos. Finalment després d’una segona copa i una tercera copa va captar una nova instantània. I en aquestes els somriures són la tònica. Fins i tot alguns amb una gran rialla. Aquesta és una de les màgies de vi.

Us convidem a provar-ho i si us ve de gust a compartir-ho amb nosaltres a través del correu [email protected]. Ara sabem com són els brasilers després de fer uns vins. Aquí ens passa el mateix? De totes les fotos que rebem publicarem les millor sota el títol: com som els catalans després de beure una copa de vi. Animeu-vos!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa