VadeVi
Freixenet decidirà el seu futur després d’Alimentària
  • CA

Els 12 consellers de Freixenet de les tres famílies propietàries van escoltar aquest dilluns l’oferta de Henkell & Co per comprar la companyia. Així ho assegura el diari Expansión, que publica a més que la decisió final es prendrà un cop acabi Alimentària que se celebra a Barcelona entre el 25 i el 28 d’abril. Fira de la qual, Josep Lluís Bonet, president de Freixenet n´és també el president.

La reunió es va poder celebrar després d’haver hagut de suspendre l’anterior per la mort de Carme Ferrer Sala una de les principals accionistes del grup.

Així, mateix però, hi ha diversos mitjans que apunten que la família Ferrer estaria en disposició d’igualar l’oferta del grup alemanya pel que encara hi podria haver sorpreses.

De moment i segons marquen els estatuts de Freixenet, ara comencen a córrer els terminis perquè els accionistes puguin considerar l’oferta i pronunciar-se.

Recordem que Freixenet està en mans de tres famílies. la dels Hevia Ferrer i la dels Bonet Ferrer que tenen un 29% cada una de l’accionariat i que són les dues que han posat la seva part a la venda.

La resta de la companyia pertany a la família Ferrer que està fent mans i mànigues per aconseguir el crèdit bancari que li permetria igualar l’oferta de Henkell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa