VadeVi
Destrossen unes vinyes amb danys per valor de 8000 euros
  • CA

Un grup de jubilats de Barcelona, que feien turisme rural amb un vehicle totterreny, van destrossar el cap de setmana les vinyes d’una finca de Sant Martí de Maldà, a l’Urgell, segons informa TV3.

Aquest municipi s’engloba en la subzona de la Vall de Riu Corb, de la DO Costers del Segre.

Els jubilats asseguren que es van equivocar de camí buscant un restaurant, que van quedar atrapats entre el fang i que els danys, valorats en 8.000 euros, van ser involuntaris. A més de pagar les destrosses, aquest cap de setmana aniran a demanar disculpes als pagesos pel centenar de ceps arrencats.

Els pagesos de la partida de les Astes de Sant Martí de Maldà han explicat a TV3 que es van quedar sorpresos i disgustats en veure com part de les seves finques estaven completament destrossades.

Algú va entrar a les seves propietats amb 4 x 4 i va trepitjar tot el que hi havia, des de les vinyes, fins als pals que les aguanten. Ramon Serra, un dels pagesos, ha lamentat a TV3 que haver de lluitar contra els turistes és molt desagradable.

Anna Cèlia Esteve, una altra afectada, es queixava que el grup va marxar sense comunicar els fets.

De fet van ser el Mossos d’Esquadra, qui després de rebre la denúncia dels fets van localitzar els autors: un grup de jubilats de Barcelona que feia turisme rural. Que, com dèiem, a més de pagar les destrosses aquest cap de setmana es disculparan.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa