VadeVi
Deu cellers catalans es mostren a Barcelona sota l’empara de la Guia Peñín
  • CA
Els vins del Celler Batea al World Trade Center de Barcelona
Els vins del Celler Batea al World Trade Center de Barcelona | M.R.F.

!--akiadsense-->

La Guia Peñín ha portat a Barcelona els vins de prop de 50 cellers i n’ha mostrar els seus vins amb més de 90 punts. La presència catalana ha estat important, de fins a 10 cellers, tenint en compte que aquesta guia recull vins d’arreu de l’estat i que cada any tasta al voltant d’11.000 vins.

En concret els cellers que han pogut mostrar els seus vins més ben puntuats han estat: Celler Batea de la DO Terra Alta, Família Torres de les DO Penedès, Conca de Barberà i Costers del Segre, Jean Leon de la DO Penedès, Germans Balart de la DO Terra Alta, Alella Vinícola de la DO Alella, Bodegas y Viñedos de Cal Grau de la DOQ Priorat, Montesquius de la DO Cava , Pere Ventura de la DO Cava, Terra Persones de la DO Montsant i In-Vita de la DO Alella.

La majoria han presentat noves anyades de les seves referències a prescriptors, restauradors i sommeliers de Barcelona. Caves Montsequiu també tenia a l’abast un cava magnum de 2004 elaborat amb xarel·lo i macabeu que ha fet les delícies dels assitents, així com una de les mostres experimentals de Jean Leon amb monovarietats. Una malvasia de Sitges, de la quan se n’han fet només 2.400 ampolles i en breu es presentarà en societat.

El Celler de Batea, hi era amb quatre referències L’Aube 2015, el Tipicitat 2014, i el blanc i el negre de Naturalis Mer. La DO Alella hi era representada amb els vins d’Alella vinícola, les últimes anyades del Marfil i d’Ivori i la gamma de vins de postres i també pels vins del celler In-Vita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa