VadeVi
Deu establiments de Tarragona, a la final del Cartaví
  • CA

La darrera semifinal territorial dels premis CARTAVÍ ha tingut lloc a l’Estació Enològica de Reus, on un jurat ha escollit els deu restaurants finalistes de les comarques de Tarragona.

El jurat que ha valorat les cartes de vins tarragonines ha estat format per Joan Carles Noya, Sommelier representant de l’Associació Catalana de Sommeliers a Tarragona, Joan Carrión, Periodista i els Secretaris Generals dels diferents Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen de Tarragona: Elisabet Sáez de Conca de Barberà, Àngels Collado de Tarragona, Jordi Rius de Terra Alta, Frederic Cortés de Montsant, Jaume Josa de Priorat i Anton Castellà de la D.O Catalunya.

El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria siguin:

CATEGORIA A (premi mig del menú a partir de 40€):

  • VILLA RETIRO de Xerta
  • CAN BATISTA de Santa Carles de la Ràpita
  • L’ANTIC MOLÍ D’ULLDECONA d’Ulldecona

CATEGORIA B (preu mig del menú a partir de 20€ fins a 40€):

  • EL CAIRAT de Falset
  • HOSTAL SPORT de Falset
  • NOU MODERNO de Villalba dels Arcs

CATEGORIA C (preu mig del meú fins a 20€):

  • AL COSTAT DEL MUSEU del El Vendrell
  • XIVARRI TASCA de Reus
  • CAN JOSEP de Bot
  • PISCOLABIS GASTROBAR de Mora d’Ebre

El jurat es reunirà a principis de l’any vinent per valorar les cartes finalistes així com les presentades a Barcelona Ciutat. De moment, opten a la final del premis Cartaví d’enguany 41 restaurants representants d’arreu de Catalunya.

Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa