El jurat dels Premis Cartaví de les comarques barcelonines ja ha emès el seu veredicte seleccionant els deus restaurants finalistes de l’edició 2022. Reunit al Museu de la Historia de la Vinya i el Vi de Sant Fruitós de Bages (territori de la DO Pla de Bages), ha avaluat les candidatures i anunciat els establiments que passen a la següent fase, la fase final, que està prevista per finals d’abril a Barcelona.

Així, els restaurants seleccionats, per les diferents categories, són:

CATEGORIA A (que inclou establiments amb un preu mig del menú, sense incloure el vi, a partir de 40 euros)

  • L’O de San Fruitós de Bages de Cornudella de Montsant
  • MARISQUERIA CAN LADIS de Fruitós de Bages
  • TRESMACARRONS de El Masnou.

CATEGORIA B (amb un preu mig del menú, vi NO inclòs, entre 20 i 40 euros)

  • ACQUA de Sitges
  • HOSTAL ABAT CISNEROS de Montserrat
  • L’ERA d’Arenys de Munt
  • MAS DE LA SALA de Sallent

CATEGORIA C (amb un preu mig del menú, vi NO inclòs, fins a 20 euros)

  • AMEDIALUZ de Canet de Mar
  • LA CAVA WINE BAR de Vilanova i la Geltrú
  • LA GURMETERIA de Terrassa
Membres del jurat que ha seleccionat els deu restaurants finalistes de les comarques de Barcelona | CARTAVI

El jurat avaluador ha estat format per: Eva Farré, secretaria general de la DO Pla de Bages, Toni Massanés, director general de la Fundació Alicia, Salvador Rovira, cap de promoció d’INCAVI, Toni Albiol, sumiller i representat de l’Associació Catalana de Sommeliers i Liliana Costa, coordinadora del Museu de la Historia de la Vinya i el Vi.

CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana de Sommeliers i els patronats de turisme de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona.

Nou comentari

Comparteix