Deu vins catalans triomfen al concurs alemany de vins ecològics

Un d’ells, un cava, se situa a dalt de tot, entre els 40 millors ecològics del món, segons aquest concurs

Un dels tastos de Bioweinpreis de l'edició de l'any passat

Un dels tastos de Bioweinpreis de l’edició de l’any passat | @bioweinpreis

La 12a edició del Bioweinpreis, el concurs alemany per excel·lència que valora només vins ecològics, ha fet públics els seus resultats de tardor i 10 vins catalans han obtingut medalla. La més top és pel cava Cygnus Sador Brut Nature del celler U més U fan Tres.

Han obtingut medalla d’Or el Blanc de Noirs 2019 i l’Helga 2018 de Biopaumerà, també l’Anna Eco de Codorníu i Julia & Navinès Semi Sec d’U més U fan Tres.

Les plates catalanes han estat per Ànima Nua Cor Viu negre 2019 de Cellers Domenys, Abadia Eco 2019 i Castell Chardonnay de Raimat i 1+1=3 Signature Organic d’U més U fan Tres.

Finalment el jurat alemany ha considerat que es mereixia una medalla de bronze Ànima Nua Cor Viu blanc 2019 de Cellers Domenys.

Si bé des de l’organització del Bioweinpreis no especifiquen quants vins s’han presentat al concurs, el que és cert i segur és que entre les prop de 450 medalles que s’han concedit, 10 són per vins catalans.

Nou comentari