VadeVi
El Digital Wine Contest entra en la seva fase final
Digital Wine Contest

!--akiadsense-->

El primer termini per a les votacions populars de les categories del Digital Wine Contest (Concurs BlocDOCat abans) de Millors Fotografia, Text i Vídeo ha finalitzat.

Així, el públic ha triat 8 dels treballs presentats en cada categoria a través de les seves votacions al web de la DO Catalunya. El jurat del concurs, reunit en primera convocatòria ahir, va afegir al grup dels finalistes alguns treballs més (fins a un màxim de 10 per categoria) per la seva qualitat i/o interès.

Els finalistes ja es poden consultar al web de la DO Catalunya i des d’ahir mateix es torna a obrir un nou termini de votacions populars fins el dia 15 de febrer, que determinaran la candidatura guanyadora en cada categoria i que obtindrà un premi per valor de 1.500€.

A més, el termini de presentacions de candidatures a la nova categoria d’aquesta edició al Millor Prescriptor/a del #Vicatalà ha finalitzat també. En total s’han presentat 24 prescriptors/es que opten al premi de 2.000€ de la categoria. La decisió torna a estar en mans del públic, ja que les votacions -de nou al web de la DO Catalunya- estan obertes des d’ahir i fins el 15 de febrer (ambdós inclosos). Aquests vots determinaran els guanyadors/es de cada categoria. A més, el jurat es reserva el dret d’afegir fins a dues mencions especials per categoria en cas que consideri necessari destacar algun dels treballs i/o professionals que hi concorren.

Els 4 guanyadors/es al Digital Wine Contest es donaran a conèixer en una gala de lliurament de premis prevista pel proper 25 de febrer. A conseqüència de les restriccions i mesures per contenir la pandèmia, serà una gala emesa en streaming però que no renunciarà ni al contacte amb tots els participants, ni al maridatge amb vins de la DO Catalunya ni amb algunes sorpreses que anirem desvetllant en les properes setmanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa